Coach omschrijving

Het gaat er niet om wat je hebt meegemaakt maar hoe je er nu mee omgaat wat je hebt meegemaakt. Er zijn vele manieren om bewustzijn en helder te krijgen wat nu precies jouw gedragspatronen zijn die maken dat je keuze maakt die waar je minder gelukkig van wordt. Doorbreken en ombuigen geeft kracht en brengt je naar een punt dat je weer aan het roer staat van je eigen hart (emoties).

Heb je het moeilijk elkaar te begrijpen of je boodschap goed over te brengen? Stagneert het gesprek of loopt het uit op ruzie? Geweldloze communicatie is een fantastische tool om te leren zien wat er in jezelf en de ander leeft en hoe je samen elkaars leven wat mooier kan maken. Luisteren om te begrijpen is anders dan luisteren om te reageren.

De afgelopen 8 jaar heb ik me doelgericht verdiept in de topic Narcisme en gestudeerd. Door nauw contact met betrouwbare bronnen als professor Sam Vaknin en verschillende andere psychologen in combinatie met mij als ervaringsdeskundige ben ik voor jou de persoon die ik destijds zelf gehad had willen hebben. En meer.. Omdat er nu zoveel meer bekend en duidelijk geworden is ten opzichte van een paar jaar terug. Ik geef individuele Coaching betreft dit spectrum als ook lezingen en workshops. Deelnemers vertellen het ook heel helend en interessant te vinden om je verhaal eens kwijt te kunnen en met lotgenoten en survivors een babbeltje te kunnen doen. Wanneer er weer een workshop komt zal ik dit tevens op deze site zetten.

Warme groet, Eleanor

Beoordelingen door klanten

Nog geen beoordelingen voor coach Eleanor Schuyffel

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: