Coach omschrijving

Ik ben Joël en heb zelf een groot deel van mijn leven tegen patronen en gewoontes aangelopen die me telkens weer naar af brachten! Hierdoor ben ik op een gegeven moment op het pad van bewust leven gekomen en ben ik balans gaan brengen in mijn fysiek lichaam.

De moment dat ik fysiek meer balans begon te ervaren, merkte ik op dat mijn mentale gezondheid er op vooruit ging en dat het makkelijker was om bepaalde patronen en gewoontes aan te pakken. Eens ik een vrij gebalanceerde fysiek en mentaal lichaam had, ben ik me gaan verdiepen in het spirituele lichaam.

Door de laatste 6 jaar in de gezondheidszorg gewerkt te hebben, merkte ik op dat vele mensen hier tegen aan liepen en er best wel wat hulp nodig was bij velen. Hierdoor ben ik begonnen met Ishiki Health Center, om mensen terug gezond, gelukkig en sterk in het leven te laten staan.

Wat kan je van mij verwachten, wel ik heb een assortiment van mogelijkheden die jouw kunnen helpen terug controle te krijgen over jouw leven!

Eerst en vooral week ik met een kennismakingsgesprek waar we samen gaan kijken wat voor jouw de beste weg is naar een bewuster leven. Na dit gesprek kunnen we een doelgericht plan opstellen, dat voor ieders uniek is en geheel gepersonaliseerd. Want one plan fix all bestaat nu eenmaal niet.

Het aanbod:

  • Morning Walks voor een toegankelijke introductie tot bewust bewegen, ademwerk en meditatie.
  • Elke ochtend van 8u-9u rond het fort 4 Mortsel.
Get out your Box traject, een gepersonaliseerde traject waar ik jou 3 maanden intensief begeleid in de transformatie naar meer balans in zowel body, mind en soul.
  • Elke maand nemen we één deel onderhanden.
  • 1ste maand fysieke balans
  • 2de maand mentale balans
  • 3de maand spirituele balans
Dit is mijn paradepaardje en het meest resultaat en doelgericht plan in ons aanbod.

Groepssessies meditatie en ademwerk om meer te verbinden met jezelf en je omgeving. Tijdens deze groepssessies gaan we samen mediteren en ademen voor meer kracht en energie in jouw leven.

Ook geven we op regelmatige basis workshops rond ademwerk, meditatie en gezonde prikkels die je kan uit voeren om controle te leren krijgen over jou stress reactie, immuunsysteem en algemene gezondheid.

Ik werk heel persoonlijk en daar zit bij ons het verschil, je moet niet meer op zoek naar een fysiek coach of een mental coach, bij Ishiki Health Center heb je alles bij elkaar voor een totale holistische benadering.

Voel je interesse of wil je meer info, neem gerust contact met me op.

Beoordelingen door klanten

Nog geen beoordelingen voor coach Joël Mangé

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: