Elke coach kan wel eens een beetje hulp gebruiken

Coaching voor Mij heeft als doel coaches aan nieuwe coachees te helpen.

Als coach op zoek naar hulp bij acquisitie?

Coaching voor Mij is het nieuwste platform dat puur in het leven is geroepen om coaches en coachees in België te helpen.

Veel coaches in België zijn al bekend met online platforms zoals Twitter. Daarnaast zijn er de nodige online gidsen waar coaches staan vermeld. Hopelijk heeft al uw inspanning op de diverse internetplatforms u nieuwe coachees opgeleverd. Onze ervaring is echter dat dit voor een coach kan tegenvallen. Wellicht staat u open voor vermelding op een site waar dit wel gebeurt en dat geheel kosteloos! Namelijk op www.coachingvoormij.be.

Gratis voor coaches

U krijgt als coach bij ons een vermelding die is afgestemd op de laatste online ontwikkelingen. Ook als coach betaalt u uiteraard niets voor deze vermelding. Zelfs niet als potentiële klanten een aanvraag indienen. Waarom zou u? U heeft immers nog geen zekerheid dat dit ook wat oplevert.

No cure no pay voor coaches

Coaching voor Mij werkt met 'no cure no pay'. U betaalt pas een eenmalige kickback fee per coachee als het ook echt een betaalde opdracht wordt van 2 of meer gesprekken.

Online marketing

Coaching voor Mij zet onder andere online coachvideo profielen, Social Media en search engine optimalisatie (SEO) in en vormen zo een welkome aanvulling op uw eigen coachnetwerk.

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld uw eigen coachboek via onze site verkopen en workshops voor andere coaches aanbieden. Blogt u als coach? Dan is het mogelijk om uw blog op onze site te plaatsen met een link naar uw eigen profiel op de site. Zo geeft u uw eigen profiel een boost.

Reeds vele coaches zijn u voorgegaan en profiteren dagelijks van het werk dat voor hen wordt gedaan! Wij durven u uit te dagen dat wij de juiste Marketing aanvulling voor u zijn.

Gratis inschrijven of meer weten?

Gratis inschrijven? Dat kan direct online.

Wilt u meer weten? Bekijk dan hier de introductie voor coaches.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Dan zien wij uw reactie graag tegemoet.